Nieuwe leden Prinsejarde

27-06-2011

Nieuwe geüniformeerde leden, ongeüniformeerde leden en jeugdleden.

Het jaar 2011 is een regelrecht succesjaar voor het geüniformeerde corps aan het worden. Gelijk 2 nieuwe geüniformeerde leden en een derde aanmelding. Met Jan Radermacher en Markus Penkalla hebben we twee leden erbij gekregen die ons zullen helpen de Jarde verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Wij als Prinsejarde Vols 1948 heten Jan en Markus dan ook van harte welkom en wensen hen heel veel plezier in onze gelederen.

Als ongeüniformeerde leden mogen wij dit jaar Jo Born, Joep Göbbels, Dennie Hensgens en Marnix Valke in ons midden verwelkomen. Ook al zie je meestal maar de Jarde in uniform lopen, zonder onze ongeüniformeerde leden zouden wij niet in de gelegenheid zijn onze evenementen steeds met succes uit te voeren. Heren, ook jullie van harte welkom.

Als nieuw jeugdlid mogen we dit jaar Felix Vandrey begroeten. Hij kan weliswaar nog niet lopen en praten, maar als hij in de voetstappen van zijn vader Tim treedt, mogen we in de toekomst van de Jarde nog veel van hem verwachten. Felix, ook jij van harte welkom.