Start van het seizoen 2012-2013 en een nieuwe schlager

07-11-2012

Nog een aantal dagen en het nieuwe seizoen gaat weer van start. De Prinsejarde Vols 1948 is er weer helemaal klaar voor. De afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten. Er zijn nieuwe leden bijgekomen. 4 Geüniformeerde leden mogen wij weer in onze gelederen begroeten. Hiervan zijn 2 leden na een kleine afwezigheidsperiode weer tot het geüniformeerde corps toegetreden. En ja hoor, we mogen eveneens weer een oud prins van Vaals als nieuw lid begroeten. Ed Klein heeft op ons afgelopen oktoberfesst besloten het uniform aan te trekken en als Jardiest samen met jullie en ons de Vaalser te vieren. Ook lopen de voorbereidingen voor onze Revue 2013 alweer op volle toeren. Vanaf aanstaande week kunnen jullie langs deze weg wederom kaarten reserveren. Wees er snel bij, want het is weer een te gek programma.

Klaus Berres, onze “Weisjteilerobiker” heeft een schlager opgenomen. Hij zal deze zeker bij tal van optredens ten gehore gaan brengen. Om jullie alvast nu te laten genieten hiervan, hebben wij de schlager op onze site gezet, samen met de tekst, zodat jullie ook goed kunnen meezingen. Jullie kunnen hem hier “Schlager 2012-2013” bekijken.

Houdt dus onze site goed in de gaten. De komende weken zullen wij hier steeds weer nieuwtjes en informatie gaan plaatsen.