Üllemarktnight 2012 met “Loedder”

07-06-2012

Dit jaar zullen wij aan de vooravond van de Üllemarkt de bezoekers van ons open air concert trakteren op een geweldig optreden van een super cover band. Voor de nodige versnaperingen in vloeibare en vaste vorm is natuurlijk ook dit jaar zoals gebruikelijk door de jonge en medsjere van de Jarde gezorgd. Zoals jullie gewend zijn van de Jarde rocken wij jullie ook dit jaar weer de zondag in. Dit jaar hebben wij niemand minder dan “Loedder” op het podium staan.

Deze band heeft gedurende de afgelopen jaren zijn sporen al aardig verdiend. Wij mogen dan ook van hun een potpourri van jaren 80, 90 en 2000 rocknummers als ook top 40 muziek verwachten. Deze band zal de spreekwoordelijke pan tot koken brengen en waren de voetjes al los of niet, deze band zal er zeker voor zorgen dat niemand meer stil kan staan. Zangeres Kelly Damoiseaux zingt met een dijk van een stem moeiteloos nummers van Anouk, Skunk Anansie, Evanescense, Within Temptation, Pink en vele anderen. Zij wordt ondersteund door zanger Ron Hermse (Take it easy, Big trouble). Ron laat nummers van o.a. de Dijk, Faithless, Robbie Williams, Live, Rammstein en Bon Jovi met zijn rockstem uit de speakers knallen.

Wil je meer weten over deze band kijk dan zeker eens op internet (www.loedder.com). Al met al belooft het dus weer een geweldige show te worden, die je beslist niet mag missen. Ik denk niet dat wij overdrijven wanneer wij zeggen dat ook dit jaar de “Üllemarktnight” van de Jarde weer een daverend spektakel zal worden.

Wij nodigen jullie dan ook weer massaal uit om met ons samen de “Üllemarktnight 2012” in te gaan onder het genot van goede sfeer, een lekker drankje en prachtige muziek. Aftrap is om 19:30 en we gaan door tot in de kleine uurtjes. Waar moeten jullie zijn? Zaterdag 30 juni om 19:30 op de parkeerplaats van Café Restaurant Suisse te Vaals. Entree is zoals gebruikelijk vrij.

 

Vriendelijk uitnodigend, bestuur en leden van de Prinsejarde Vols 1948